• Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Rekryterar nyckelkompetens inom säkerhetsteknik

Johan Kihl ny chef för Security Technology

Addici har rekryterat Johan Kihl till tjänsten som chef för området Security Technology. I denna nyckelroll kommer Johan att leda och driva företagets verksamhet samt strategiska initiativ kopplat till säkerhetsinstallationer och service.

Johan Kihl kommer att ha det övergripande ansvaret inom Addici för att utveckla och implementera såväl standardiserade paketeringar som skräddarsydda tekniska säkerhetslösningar. Genom att kombinera teknisk expertis med teknisk rådgivning kommer han att leda ett team av 40 säkerhetsexperter för att kunna erbjuda högsta nivå av skydd mot dagens säkerhetshot.

"På Addici Security & Technology är vi engagerade i att erbjuda våra kunder de bästa möjliga säkerhetslösningarna för att skydda deras affärsverksamhet mot dagens alltmer sofistikerade hot. Med Johan Kihl vid rodret för säkerhetsteknik är jag övertygad om att vi kommer att kunna stärka Addicis position på marknaden samt skapa ännu bättre lösningar till våra kunder," säger Andreas Glansborg, vd Addici Security & Technology.

Johan Kihl har arbetat inom säkerhetsbranschen i över 25 år i olika ledande positioner. Han kommer närmast från Certego Group och rollen som Operation Development Manager.

För mer information, kontakta gärna:

Andreas Glansborg

VD Addici Security & Technology

Andreas.Glansborg@addici.com
+46 767 648 364

Johan Kihl

Chef Security & Technology

Johan.Kihl@addici.com
+46 730 510501