Väktare arbetar

Jobba hos oss

Addici växer och vi letar ständigt efter nya medarbetare som delar våra värderingar och brinner för service.

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Håll utkik efter våra lediga tjänster här. Du är alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan genom att maila ditt CV till vår HR-ansvarig, johanna.ulfsberg@coor.com

Anledningen till att jag trivs på Addici är främst på grund av att det har en familjär känsla. Vi ställer upp för varandra och du känner dig inte som en i mängden, vi bryr oss om varandra helt enkelt. Det tycker jag är det viktigaste på en arbetsplats, att känna sig sedd och uppskattad av kollegor och chefer. 

Jag har klättrat och utvecklats väldigt mycket inom mina år på Addici. Jag har fått möjlighet att testa på flera olika uppdrag vilket uppskattas. Jag upplever att när jag har visat vad jag kan och vad jag vill har det blivit uppmärksammat i form av utökat ansvar. Under 2018 deltog jag i Addicis traineeprogram som har varit väldigt uppskattat av oss deltagare. Det har visat att företaget vill satsa på oss och har även varit ett bra tillfälle för utveckling inom företaget. 

Ivana, Stockholm Väktare och gruppledare

På Addici arbetar vi kvalitets- och serviceinriktat. Säkerheten är givetvis i fokus men det räcker inte med att endast leverera säkerhet, pusselbitar som kvalitet och service är minst lika viktiga för oss.

I min arbetsgrupp har vi en familjär känsla där stämningen oftast är på topp. Vi är måna om vår personal och om våra kollegor. Det tycker jag är bland det viktigaste på en arbetsplats, att känna en teamkänsla. Jag uppskattar även att mina arbetsuppgifter är varierande och utvecklande, det händer hela tiden någonting nytt.

Johnny, Linköping Väktare och gruppledare

Det  bästa med mitt jobb är att jag känner att det finns ett viktigt syfte med det jag gör, vilket såklart är att skapa trygghet för människor. Jag uppskattar även att arbetet är så pass socialt och att jag trivs bra med mina kollegor. Jag känner mig inte som en i mängden på Addici, vi bryr oss helt enkelt om varandra lite mer än så. 

Jag har alltid varit tydligt med vad jag vill och hur jag vill utvecklas inom företaget, jag känner då att jag har blivit sedd och faktiskt fått möjlighet att utvecklas. Inte minst i deltagandet i Addicis Traineeprogram som jag ser som en stor del av min utveckling.

Petra, Stockholm Väktarreceptionist