Sök
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Om Addici

Säkerhet med passion och känsla för service

Addici Security är Sveriges fjärde största säkerhetsföretag. Våra väktare, ordningsvakter och skyddsvakter säkerställer trygghet samtidigt som de har en passion för service.

Addici är ett helägt dotterbolag till Coor. För att kunna erbjuda hög tillgänglighet och en kontaktväg för säkerhetsfrågor har vi byggt upp ett kvalificerat säkerhetscenter, Coor Security Center. Där hanteras ärenden från 40 olika länder dygnet runt, året om. Här säkerställer vi också driftsäkerhet genom teknisk övervakning och styrning av kundens säkerhetssystem.

Addici Security AB är ett auktoriserat bevakningsföretag via Länsstyrelsen samt innehar flertalet normcertifieringar. Addici är troligtvis det enda bevakningsföretaget i Sverige som innehar ISO-certifieringarna 9001, 14001 och 45001. Läs mer om vad det innebär här. Anledningen till att vi lägger så mycket arbete på strukturerat kvalitetsarbete i alla led är för att vara branschens bästa arbetsgivare samt för att kunna säkerställa att alla våra kunder får branschens bästa service med säkerhet.

Att arbeta hos oss

Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Här hittar du alla våra lediga tjänster.

Anledningen till varför jag trivs på Addici är främst på grund av att vi har en familjär känsla i företaget. Vi ställer upp för varandra och du känner dig inte som en i mängden, vi bryr oss om varandra helt enkelt. I mitt arbete är framförallt två egenskaper extra viktiga - servicekänsla och kommunikationsförmåga. Genom de två egenskaperna löser jag många problem i mitt arbete och bidrar samtidigt till ökad säkerhet.

Jag har klättrat och utvecklats väldigt mycket under mina år på Addici då jag har fått möjlighet att testa på flera olika roller och uppdrag. Jag upplever att när jag har visat vad jag kan och vad jag vill har det blivit uppmärksammat i form av utökat ansvar. Under 2018 deltog jag i Addicis traineeprogram som har varit väldigt uppskattat av oss deltagare. Det är ett kvitto på att företaget vill satsa på oss och har även varit ett bra tillfälle för utveckling inom företaget. 

Ivana, Stockholm Väktare och gruppledare

Väktare Addici

Jag upplever att vi på Addici arbetar kvalitets- och serviceinriktat. Säkerheten är givetvis alltid i fokus men det räcker inte med att endast leverera säkerhet, pusselbitar som kvalitet och service är minst lika viktiga för oss. Vi lyssnar på kundens behov och försöker tillsammans skapa möjligheter för utveckling. 

I min arbetsgrupp har vi en familjär känsla där stämningen oftast är på topp och där vi är måna om varandra. Det tycker jag är bland det viktigaste på en arbetsplats, att känna en teamkänsla tillsammans med sina kollegor. Jag uppskattar även att mina arbetsuppgifter är varierande och utvecklande, det händer hela tiden någonting nytt i mitt arbete.

Johnny, Linköping Väktare och gruppledare

Glad väktare

Det viktigaste i mitt arbete är att skapa trygghet för människor, vilket jag dagligen gör i min roll. Jag uppskattar även den sociala delen av arbetet, delvis i dialogen med kund men framförallt genom samarbetet med mina kollegor. På Addici känner jag mig aldrig som en i mängden, vi bryr oss om varandra och hjälps åt där det behövs.

Jag har alltid varit tydlig med vad jag vill och hur jag vill utvecklas inom företaget, vilket jag har fått möjlighet till, inte minst genom deltagandet i Addicis Traineeprogram som jag ser som en stor del av min utveckling. Det är bland det viktigaste på en arbetsplats anser jag, att känna att du blir sedd som medarbetare och kollega. 

Petra, Stockholm Väktarreceptionist