Sök
  • Språk / Site

    Språk

    Våra siter

Branscher

Ett säkerhetsföretag för alla branscher

Väktare vid brandsläckare

Våra säkerhetslösningar skapar trygghet för medarbetare och skyddar fastigheter. En viktig komponent är att vi alltid har våra kunders behov i fokus genom god kännedom om kundernas marknad. Vi har lång erfarenhet från kunder med högt ställda säkerhetskrav inom bank, försvarsindustri, luftfart, infrastruktur, verkstadsindustri, kontor och köpcentrum. Vi använder vår erfarenhet och expertis för att skräddarsy den bästa lösningen för varje kund. Som dotterbolag till ett av Nordens ledande facility management-bolag vågar vi dessutom påstå att vår säkerhetspersonal är bäst i klassen på service och bemötande.

Branschlösningar:

Addicis väktare och ordningsvakter har gedigen erfarenhet av köpcentrums- och butiksbevakning och hjälper er att skapa en trygg handelsplats, såväl för personal som för besökare. Vi vet att serviceinriktad och hjälpsam personal skapar trygghet och alla våra medarbetare har gått utbildningen Service i stjärnklass. 

Idag handlar säkerhetslösningar till stor del om smart teknik, inte minst för att minska personalkrävande arbetsmoment. På Addici har vi många smarta lösningar för kontorsmiljö som höjer servicenivå och säkerhet samtidigt som de sänker kundens kostnader. Det gör att vår säkerhetspersonal kan fokusera på bemötande och service samtidigt som de skapar en trygg kontorsmiljö. 

Vi skapar driftsäkra och trygga arbetsplatser genom innovativa tekniska övervakningslösningar i kombination med rondering. Dessutom kan vi hjälpa till med alla delar av det systematiska brandskyddsarbetet (SBA).