addicidesktop

Addici Security tecknar avtal med Borealis

Addici Security har tecknat nytt säkerhetsavtal med leveransstart i juli åt Borealis. Avtalet gäller leverans av stationär bevakning, hamnskyddskontroll samt säkerhetsutveckling.

Borealis i Stenungsund, Västra Götaland, har valt att teckna ett nytt IFM-avtal med Coor där Addici Security står för bevakningen. Avgörande för valet av bevakningsleverantör var Addicis koncept "Service med Säkerhet" som innebär ett stort fokus på serviceupplevelsen som helhet.

Borealis är den enda polyetentillverkaren (PE) i Sverige och företagets anläggningar inom Sverige finns lokaliserade i Stenungsund. Anläggningen omfattas av en kracker och en polyetenfabrik samt ett centrum för forskning och utveckling. Via egen hamn levereras råvaror med fartyg, där mer än 500 fartyg anlöper hamnen varje år för import- och exportbehov. Detta gör hamnen i Stenungsund till en av de största industrihamnarna i Sverige.
 
Addici Security tillhandahåller en tjänst som säkerhetsutvecklare, vilket innebär  ansvar för att hantera och utveckla säkerheten på objektet. I och med avtalet anställs cirka 25 nya medarbetare för att leverera "Service med Säkerhet" dygnet runt, årets alla dagar.